Tamplarie Rehau

Sistemele Rehau sunt inovative, sigure si durabile, iar dorintele dumneavoastra in ceea ce priveste siguranta si confortul vor fi cu siguranta satisfacute, optand pentru aceasta varianta. Fie ca le alegeti pentru izolare termica, izolare fonica sau protectie antiefractie, aceste sisteme sunt ideale pentru orice locuinta.

Euro – Design 70

Reprezinta o solutie ideala pentru orice tip de proiect pentru constructii. Sistemul corespunde tuturor standardelor de calitate Rehau, oferind de asemenea un sistem de ferestre cat se poate de economic. Proiectarea acestor sisteme este una variata, deoarece este disponibil in forme numeroase, culori si o gama de design diversificata.

Ghid-montaj-REHAU
Euro – Design 60

Acest sistem constructiv, cu 3 camere si cu o adancime constructiva de 60 mm este ideal pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse, referitor la izolarea temica si din punct de vedere al design-ului.

Ghid-montaj-REHAU

proiectele noastre:

Contacteaza specialistii Vega Prod

Emil Preda
Coordonator Vanzari

0760.273.174
emil.preda@vegaprod.ro

VICTOR DANIEL
SPECIALIST USI DE GARAJ

0766 352424

daniel.victor@vegaprod.ro.

CRISTIAN PIRVU
VANZARI DIRECTE

0745.613.661

cristian.pirvu@vegaprod.ro

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Hai să ne cunoaștem!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Solicita o oferta de pret personalizata ! Raspuns garantat in maxim 24 de ore

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România