Vega Prod ofera servicii de calitate in concordanta cu nivelul superior al produselor pe care le comercializeaza. Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2010, dispunand in prezent de un colectiv tanar si cu o experienta bogata in producerea si montajul unei game variate de produse, destinate amenajarii spatiilor interioare.

Suntem o companie dedicată furnizării soluțiilor de înaltă calitate pentru amenajarea și protejarea spațiilor dvs. exterioare. Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul nostru, ne-am specializat în oferirea de produse și servicii premium pentru a transforma orice spațiu exterior într-un loc confortabil și elegant.

Echipele noastre de profesionisti cu mare experienta vor realiza proiectul, producerea si montajul lucrarii astfel incat sa va bucurati de toate avantajele produselor comandate. Prin serviciile oferite de echipa noastra, ne dorim ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumit de colaborarea cu noi si sa ne recomandati cu caldura.

PRINCIPIILE NOASTRE:

Pentru că suntem adepții lucrului bine făcut și pentru că dorim să dezvoltăm o relație de lungă durată cu clienții noștri, oferim doar produse ce respectă așteptările acestora.

Experiența dobândită este completată constant de activități, ce permit specialiștilor noștri să fie mereu la curent cu noutățile din domeniu și să se perfecționeze.

Oferim produse la un preț corect și ne concentrăm pe un raport calitate/preț cinstit. Acest lucru ne va ajuta să colaborăm eficient și să avem o relație bazată pe transparență.

Misiunea companiei VegaProd este de a răspunde la nevoile clienților cu produse de calitate, la un preț corect. Suntem mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu, pentru a oferi cele mai bune opțiuni clienților noștri.

Viziunea companiei Vega Prod Sistem este aceea de a se diferenția de alte companii din domeniu, concentrându-se asupra calității produselor și a relației pe care o dezvoltă cu clienții. Pentru că ne dorim să fim cei mai buni, vom oferi ce e mai bun clienților noștri.

Produse și Servicii

La Vega Prod Sistem, oferim o gamă variată de produse și servicii pentru a satisface nevoile dvs.:

  • Pergole Retractabile: Transformați-vă terasa într-un spațiu versatil care poate fi adaptat la orice vreme.
  • Închideri Terasa și Balcoane cu Sisteme de Sticlă Securizată: Asigurați-vă că vă bucurați de spațiile exterioare în orice sezon, cu un design elegant și siguranță maximă.
  • Balustrade din Sticlă: Adăugați o notă de eleganță și transparență proiectului dvs. cu balustradele noastre din sticlă.
  • Tamplarie PVC și Aluminiu: Investiți în ferestre și uși de înaltă calitate pentru confort și eficiență energetică.
  • Usi de Garaj: Găsiți soluția perfectă pentru accesul securizat la garajul dvs.
  • Accesorii pentru Ferestre și Umbrire: Completeazăți designul cu accesorii practice și estetice.

Premii și Recunoaștere

Premiul pentru cel mai bun brand de uși și ferestre premium Vega Prod Sistem

Gala ,,I Success - Bărbați de success" - 18.12.2020

Premiul pentru cel mai bun brand de uși și ferestre premium Vega Prod Sistem

Apariții Media

hai să ne cunoaștem

ECHIPA VEGA PROD SISTEM

Bun venit în lumea noastră! Suntem o echipă puternică, alcătuită din oameni minunați, fiecare având propria lui pasiune și contribuind cu energie și entuziasm la succesul companiei noastre.

Alin
Vânzări directe

Telefon/WhatsApp: 0731 841 835
Email: alin.chiriac@vegaprod.ro

Alin joacă un rol crucial în susținerea și extinderea portofoliului nostru de clienți. Este foarte atent la detalii și are o implicare continua pentru satisfacerea nevoilor clienților, el contribuie la succesul colectiv al departamentului de vânzări. Sinceritatea, responsabilitatea și creativitatea sunt calitățile care îl recomandă ca un membru valoros al echipei noastre
Ștefan
Vânzări directe

Telefon/WhatsApp: 0741 155 887
Email: stefan.costea@vegaprod.ro

Ștefan se distinge prin pragmatism și determinare. Cu o personalitate puternică și un angajament neclintit față de calitate, el își propune să mențină standardele cele mai înalte în interacțiunile cu clienții. Abordarea sa directă și fără compromisuri îl ajută să asigure un nivel constant de excelență în serviciile oferite
Ionuț
Vânzări directe

Telefon/WhatsApp: 0759 111 001
Email: ionut.stancu@vegaprod.ro

Ionuț se distinge printr-o energie pozitivă și un mod de gândire pragmatic. Este apreciat pentru deciziile sale bine fundamentate și pentru abilitatea de a gestiona eficient situații neprevăzute. Cu o perseverență remarcabilă, Ionuț este un membru valoros al echipei noastre de vânzări, contribuind la succesul proiectelor pe care le abordează.
Mihaela
Vânzări directe

Telefon/WhatsApp: 0787 861 577
Email: mihaela.fronea@vegaprod.ro

Emil
Coordonator vânzări

Telefon/WhatsApp: 0760 273 174
Email: emil.preda@vegaprod.ro

Emil are rolul de a ghida și superviza strategia de afaceri a companiei, asigurându-se că toate obiectivele sunt atinse într-un mod etic și durabil. Cu un fundal solid în management și o abordare pragmatică, el se concentrează pe optimizarea proceselor existente și pe eficientizarea operațională, fără a sacrifica calitatea serviciilor oferite. Emil valorizează comunicarea deschisă și colaborarea, creând un mediu de lucru în care membrii echipei se pot dezvolta profesional. Această abordare ajută la menținerea unui nivel constant de calitate și competitivitate pentru Vega Prod Sistem.
Georgiana
Contabilitate

Email: georgiana.costea@vegaprod.ro

Georgiana își îndeplinește sarcinile cu eficiență și precizie. Este cea care se ocupă de facturare și gestionarea plăților, asigurându-se că procesele financiare sunt gestionate corespunzător. Datorită abilităților sale solide și angajamentului său, a devenit un membru de încredere al echipei noastre

Echipele de Montaj

Aceste echipe extraordinare, prin priceperea și dăruirea lor, au devenit coloana vertebrală a echipei noastre, asigurându-ne că fiecare proiect este realizat cu succes și că clienții noștri sunt complet satisfăcuți.

Cu acești experți în echipa noastră, suntem încrezători că putem oferi cele mai bune soluții și servicii pentru clienții noștri.
Suntem o echipă diversă, dar unită, și suntem mândri de fiecare individ care face parte din această poveste de succes.
Vă invităm să ne cunoașteți și să aflați cum putem colabora pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.

MULȚUMIM TUTUROR CLIENȚILOR NOȘTRI PRINTRE CARE:

Contact Rapid

Dacă aveți întrebări sau doriți consultanță gratuită nu ezitați să ne contactați